Την πιέσαν απο το Nοσοκομείο να παραιτηθεί αμέσως. Ο Λόγος; Δείτε oλόκληρη τη φωτογραφία και θα καταλάβετε…

Την πιέσαν απο το Nοσοκομείο να παραιτηθεί αμέσως. Ο Λόγος; Δείτε oλόκληρη τη φωτογραφία και θα καταλάβετε…

Η Parichat ‘Pang’ Chatsri ,26, νοσοκόμα σε ιδιωτική κλινική στο Isan στην Ταυλάνδη παραιτήθηκε μετά από διαμάχη. Φωτογραφήθηκε με μία στενή, εφαρμοστή στολή με φούστα πάνω από το γόνατο . Οι επικριτές της είπαν ότι ντρόπιασε το επάγγελμα με την «σέxι» στολή της.

Η στολή στις φωτογραφίες μπορεί να μη θεωρείται σέξι για κάποιους αλλά στην Ταϊλάνδη μπορεί να θεωρηθεί προκλητική. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά στην ομάδα Thai Nurse Lovers Association στο Facebook και γρήγορα έγιναν viral. Έλαβαν πολλά αρνητικά σχόλια με μερικά από αυτά να τις χαρακτηρίζουν «ανάρμοστες» και «απρεπής».

Η Chastri δημοσίευσε μια συγνώμη καθώς και την απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλεία της. Είπε στη Daily Mail:«Εξήγησα στο συμβούλιο της κλινικής ότι δεν είχα κακές προθέσεις αλλά έχουν τη φήμη της κλινικής ως απόλυτη προτεραιότητα. Τους καταλαβαίνω και δεν ήθελα να δημιουργήσω θέμα. Ανέλαβα την ευθύνη δηλώνοντας την παραίτηση μου. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από το Thailand Nursing και Midwifery Council και την κλινική. Δε θα ήθελα το κοινό να κρίνει όλες τις νοσοκόμες με βάση τις δικές μου φωτογραφίες. Δε θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Τώρα έγινε και ανέλαβα την ευθύνη. Πρέπει να βελτιωθώ.»

Σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα η στολή δεν θεωρείται προκλητική αλλά για την Ταϊλάνδη είναι.

Παρά το ατυχές συμβάν, η νοσοκόμα έδειξε ταπεινότητα. Με σκοπό να μην δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, προτίμησε να παραιτηθεί. Δεν είναι ακόμα σίγουρα τι θα γίνει στο μέλλον.
Πηγή elitereaders.com

 

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.