Θεσσαλονίκη – Δραματική έκκληση για βοήθεια στον μικρό Πάρι που πάσχει από λευχαιμία
Δραματική έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο πατέρας του μικρού Πάρι που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με λευχαιμία και πρέπει επειγόντως να μεταφερθεί Γερμανία
Η ιστορία του Πάρι
Paris Collection H σελιδα πήρε το όνομα απο τον γιο μου τον μικρό, τον Πάρι. 24 Απριλίου του 2017 εισήχθη στο αχεπα και έπειτα απο εξετάσεις διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Έπειτα απο 2 μήνες έγινε ενα μεγάλο χειρουργείο μετά απο μύκητα που κόλλησε με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί το αριστερό του μάτι και τμήμα της άνω γνάθου και δοντιών. Η σελίδα ξεκίνησε ως μέσο προώθησης προιόντων με σκοπό πάντα την συλλογή χρημάτων για την μελλοντική αποκατάσταση του παιδιού σε κέντρο του εξωτερικού – πρώτα ο Θεός σε περίπου ενα χρόνο απο τώρα.
¨Ομως δυστυχώς τα πράγματα άλλαξαν και ο κ. Θεόδωρος Οικονομίδης, πατέρας του μικρού Πάρι τη Μεγάλη Πέμπτη ενημερώθηκε για τις άσχημε εξελίξεις. Στο μήνυμα που μας έστειλε περιγράφει την επιτακτική πλέον ανάγκη για μεταφορά στη Γερμανία όπου θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν μεγάλα χειρουργεία αποκατάστασης και ζητά τη συμβολή όποιου μπορεί να δανείσει στην οικογένεια του τα αναγκαία χρήματα.
Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
αρ.λογ/σμού 6667-141852-490
IBAN GR94 0171 6670 0066 6714 1852 490
Δικαιούχοι ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ»
πηγη cityportal.gr
Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.