Τα Μάτια της την Φαγούριζαν όλο και πιο πολύ. Όταν την είδε ο Γιατρός, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του!

Τα Μάτια της την Φαγούριζαν όλο και πιο πολύ. Όταν την είδε ο Γιατρός, έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του!

Μια Κινέζα, που ονομάζεται κυρία Ζανγκ, είχε μια περίεργη φαγούρα που προερχόταν από το μάτι της. Επισκέφτηκε το γιατρό, και όταν τελικά ανακάλυψαν τι προκαλούσε τη φαγούρα στα μάτια της, ούρλιαζε.

Όταν τα συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται στο μάτι της, η Ζανγκ σκέφτηκε ότι είχε κάποια μόλυνση ως αποτέλεσμα του πρόσφατου εγκεφαλικού επεισοδίου της. Αλλά όταν παρατήρησε κάτι να κινείται πάνω στο βλέφαρο της, άρχισε να ανησυχεί περισσότερο.

Ο γιατρός της είπε άμεσα ότι δεν είχε καμία μόλυνση. Αντί για αυτό το μάτι της είχε μολυνθεί με ψείρες.

«Αυτές οι ψείρες είχαν όλες λευκό χρώμα,» είπε ο Δρ Bao Guisheng. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος παράσιτου, όπως ακάρεα ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν κοιτάξαμε μέσα από ένα μικροσκόπιο, είδαμε ότι ήταν ψείρες.»

Ο γιατρός, με τη βοήθεια των νοσοκόμων, προσεκτικά αφαίρεσε τις ψείρες από τα μάτια της κυρίας Ζανγκ. Αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο, ωστόσο μπορεί να συμβεί σε ανθρώπους.

Παρακολουθήστε το κοντινό βίντεο για να δείτε τις λευκές ψείρες. Αν δείτε ποτέ κάτι τέτοιο, φροντίστε να επικοινωνήσετε άμεσα να επισκεφτείτε το γιατρό σας!

Credit: americanoverlook.com

 Πηγή: fanpage.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.