ΣΟΚ: Δωδεκάχρονη πέθανε μόλις της έκαναν το «αντικαρκινικό» εμβόλιο HPV Gardasil !

1712

ΣΟΚ: Δωδεκάχρονη πέθανε μόλις της έκαναν το «αντικαρκινικό» εμβόλιο HPV Gardasil !

Ο ξαφνικός θάνατος ενός 12χρονου κοριτσιού στο Waukesha, του Wisconsin, λίγες ώρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου HPV Gardasil έχει συγκλονίσει την οικογένεια του κοριτσιού, και έστειλε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ερωτήσεις πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο…

Ο Δρ Τζέφρι Swain του τοπικού τμήματος υγείας έδωσε συνέντευξη για να δώσει την τυπική απάντηση που είναι παρόμοια με σχεδόν κάθε άλλο εμβόλιο, δηλώνοντας ότι οι σοβαρές αντιδράσεις, όπως αυτή που καταλήγει σε θάνατο είναι «πολύ σπάνιες» και “1 στο ένα εκατομμύριο “.

Υποθέτοντας ότι υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που στηρίζουν τον εν λόγω ισχυρισμό του “1ος εκατομμυρίου,” πόσες δόσεις του εμβολίου HPV χορηγούνται κάθε χρόνο; Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία (Ιούλιος 2014) που είδαν το φως από το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών εδώ http://www.hrsa.gov/vaccinecompensation/statisticsreport.pdf (σελίδα 7), πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Έτσι, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι είναι τουλάχιστον 9 κορίτσια κάθε χρόνο που σκοτώνονται από το εμβόλιο κατά του HPV. (στις ΗΠΑ…. γιατί το ίδιο χορηγείται και σε άλλες χώρες. Εσείς πόσο “εκατομμυριούχοι νιώθετε…;)

Υποτίθεται ότι το εμβόλιο χορηγείται για την προστασία μια προστασία ενάντια στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ο οποίος όμως προκαλείται από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, μια σ@ξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Πόσοι γονείς γνωρίζουν αυτή τη λεπτομέρεια, ώστε να επιλέξουν τη σ@ξουαλική διαπαιδαγώγηση αντί ενός εμβολίου; Και πόσοι επίσης γνωρίζουν τις παρενέργειες και το ρίσκο αυτού του εμβολίου;

Παρενέργειες που έχουν αναφερθεί από το εμβόλιο κατά του HPV πριν το συγκεκριμένο περιστατικό: Πρόωρη εμμηνόπαυση ή υπογονιμότητα. – Αυτό βέβαια, δεν είναι “παρενέργεια”, είναι ΣΚΌΠΙΜΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ, το έχουμε πει μέχρι και χίλιες φορές, μέρος του προγράμματος μείωσης πληθυσμού.

πηγη http://anatropionline.gr/

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.