Ραγδαίες εξελίξεις για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Εδώ τον δολοφόνησαν και….»

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Εδώ τον δολοφόνησαν και….»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο, ήρθε ξανά στο προσκήνιο, με τα νέα στοιχεία να κόβουν την ανάσα.

Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε την πορεία που ακολούθησε τη μοιραία νύχτα ο Μάριος Παπαγεωργίου μαζί με τον επίδοξο δολοφόνο του, σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο φως η έκθεση του Καναδού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένεια του άτυχου νέου.

Μέσα από την πολύμηνη και εξονυχιστική έρευνα του, φαίνεται η διαδρομή του θανάτου να ξεκίνησε από την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Εκεί είχαν ραντεβού την Πέμπτη 9 Αυγούστου του 2012 στις δέκα το βράδυ, ο εγκέφαλος και το θύμα.

Σε αυτό το σημείο ο δήθεν φίλος της οικογένειας, συνάντησε τον Μάριο. Μαζί θα βρίσκονταν με τρεις άνδρες και συνεργούς του, που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, για την δήθεν αγορά ενός μηχανήματος που ενδιέφερε τον νεαρό.

Λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ, τα δύο αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Πέραμο, όπου θα γινόταν η δήθεν αγοραπωλησία. Με πρόσχημα του φίλου της οικογένειας σταμάτησαν με τον Μάριο σε περίπτερο έξω από το Δρομοκαΐτειο για να αγοράσουν δύο μπουκαλάκια νερό. Αυτό σύμφωνα με τον ερευνητή ήταν μέρος του πανούργου σχεδίου του εγκέφαλου. Ήθελε να δώσει χρόνο στους τρεις συνεργούς του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο να προηγηθούν. Να τους προσπεράσουν και να φθάσουν πρώτοι στον σταθμό της Νέας Περάμου, για να στήσουν τη φονική παγίδα.

Η οικογένεια του άτυχου Μάριου εδώ και χρόνια βασανίζεται για να βρει το πτώμα του. Ζήτησε από τον έμπειρο και εξειδικευμένο ερευνητή να αναλάβει την υπόθεση και να φωτίσει τις σκοτεινές πλευρές της.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας του που διήρκησε πάνω από ένα χρόνο, μελέτησε και επανεξέτασε εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία. Υλικό από δικογραφία, αποκωδικοποιήσεις δεκάδων τηλεφωνικών συνομιλιών. Συνεντεύξεις με συγκεκριμένα πρόσωπα που θεωρεί ότι έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, επιτόπιες αυτοψίες σε συγκεκριμένους τόπους.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έκθεσης, υπήρχε μία ακόμα κρυφή ομάδα που αποπειράθηκε να απαγάγει τον Μάριο και μετά τη δολοφονία του, εξαφάνισε το πτώμα του. Σε αυτή, όπως και στη δεύτερη ομάδα που είχε αποπειραθεί να απαγάγει και τη μητέρα του θύματος, εγκέφαλος ήταν ο φίλος της οικογένειας, που βρίσκεται ήδη στη φυλακή μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη.

Ο ερευνητής υποστηρίζει πως υπάρχει σύνδεση μεταξύ των μελών της πρώτης άγνωστης μέχρι σήμερα ομάδας και της δεύτερης, που είχαν σαν κοινό κίνητρο το χρήμα. Έχοντας αναλύσει το προφίλ του καθενός ξεχωριστά, άρχισε να ενώνει σιγά-σιγά τα κομμάτια του παζλ που τον οδήγησαν στον χώρο στάθμευσης της Νέας Περάμου που το καλοκαίρι του 2012 στήθηκε η φονική παγίδα.

Τα τρία άτομα ανήκαν στην Ομάδα 1 όπως την ονομάζει ο Καναδός ειδικός. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατάφερε να συνδέσει, γνωρίζονταν καλά με τον εγκέφαλο. Είχαν συναντηθεί πολλές φορές σε μυστικές τοποθεσίες, ανάμεσα τους κι ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων στη Δάφνη. Συζητούσαν πώς θα στήσουν την απαγωγή και πώς θα πάρουν τα χρήματα.

«Η Ομάδα 1 απέτυχε παταγωδώς να αποκτήσει τα λύτρα. Τελικά η απόπειρα απαγωγής του Μάριου είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Εδώ δολοφόνησαν τον Μάριο…»
Τα όσα αποκαλύπτει στο «Τούνελ» ο Καναδός ερευνητής για την άγρια νύχτα στη Νέα Πέραμο, σοκάρουν. Μαζί με τον ρεπόρτερ της εκπομπής βρέθηκαν στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η δολοφονία. Όταν ο Μάριος με το φίλο της οικογένειας έφτασαν στον τόπο, πάρκαραν δίπλα στο μαύρο αυτοκίνητο της πρώτης κρυφής ομάδας. Απ’ έξω στεκόταν ένας από τους συνεργούς του εγκεφάλου και κρατούσε ένα βαλιτσάκι. Ο Μάριος βγήκε, τον πλησίασε και ακολούθησε την προτροπή του να μπει μέσα στο μαύρο αμάξι πιστεύοντας που θα έβλεπε το μηχάνημα που ήθελε να αγοράσει.

Η περιγραφή του αναλυτή κόβει την ανάσα:

«Ανοίγει την πίσω πόρτα μπαίνει μέσα και βρίσκεται στη μέση των πίσω καθισμάτων. Δίπλα του είναι ένας άνδρας και μπροστά ο οδηγός. Ακολουθεί και ο άνδρας με το βαλιτσάκι και κάθεται πίσω. Ο Μάριος βρέθηκε εγκλωβισμένος μεταξύ δύο ανδρών και περίμενε τον άνδρα να ανοίξει το βαλιτσάκι και τότε κατάλαβε πως δεν υπήρχε το μηχάνημα που ήθελε να αγοράσει. Τον απείλησαν με ένα όπλο και προσπάθησαν να του χορηγήσουν ηρεμιστικά αλλά ο Μάριος αντιστάθηκε. Έχουμε αποδείξεις ότι πάλεψε σκληρά για να βγει έξω από αυτό το αμάξι.

Επιχείρησε να απομακρυνθεί από το κάθισμα του συνοδηγού που ήταν η διέξοδος με την μικρότερη αντίσταση. Ξέρουμε πως τουλάχιστον μία φορά τραβήχτηκε πίσω. Το ξέρουμε αυτό. Όταν βγήκε έπεσε ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Ο εγκέφαλος που βρισκόταν πίσω του, κατάλαβε πως η κατάσταση ήταν πλέον εκτός ελέγχου. Ήταν η στιγμή που ο Μάριος δολοφονήθηκε. Ο πυροσβεστήρας που εντοπίστηκε και παρουσιάστηκε σαν στοιχείο, από την έρευνα της δικής σας εκπομπής και του γενετιστή, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Πολύ σημαντικό ρόλο», τόνισε.

«Στην έκθεσή μου εντοπίζω έντεκα σημαντικά σημεία…»

«Εκείνη τη χρονική στιγμή το μόνο πράγμα που μπόρεσαν να σκεφτούν μέσα στον πανικό τους ήταν να παραμείνουν στο αρχικό πλάνο της απαγωγής, γι αυτό έβαλαν το σώμα του θύματος στο πορτ – μπαγκάζ του δικού του αυτοκινήτου», είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον ερευνητή οι Αστυνομκοί που ερευνούσαν την υπόθεση εστίασαν πολύ περισσότερο στην Ομάδα 2 που επιχείρησε την απαγωγή της μητέρας του Μάριου, με αποτέλεσμα τα μέλη της κρυφής Ομάδας 1, να μην έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα. «Στην έκθεση μου εντοπίζω έντεκα σημαντικά σημεία με τα οποία πρέπει να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω αυτή τη χρονική στιγμή αλλά θα συμβεί και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα», λέει στο «Φως στο Τούνελ».

«Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί το πτώμα του Μάριου και το τέλος που χρειάζεται η οικογένεια και η κοινωνία σ’ αυτήν την υπόθεση. Να υπάρξει μια σωστή κηδεία για τον νέο άνδρα. Καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη και σύντομα θα φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα, σε ένα τέλος», κατέληξε.

Πηγή: anikolouli.gr

πηγη newsbomb.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.