“Προσοχή στις αγορές σας! Πλήρωσα με μετρητά και μου χρέωσαν και την κάρτα…” – Καταγγελία Αναγνώστη

“Προσοχή στις αγορές σας! Πλήρωσα με μετρητά και μου χρέωσαν και την κάρτα…” – Καταγγελία Αναγνώστη

Αγαπητό tromaktiko,
το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου πήγα να ψωνίσω από ένα κατάστημα…
πήγα να πληρώσω με κάρτα το ποσό των 800 ευρώ η συναλλαγή δεν εγκρίθηκε και τότε πλήρωσα με μετρητά.

Μετά είδα ότι ο λογαριασμός μου δεσμεύτηκε με το ποσό των 800 ευρώ, αμέσως τηλεφώνησα στην τράπεζα και έκανα αίτημα να μου αποδεσμεύσουν το ποσό να γυρίσει στο λογαριασμό μου γιατί εξήγησα ότι είχα πληρώσει με μετρητά.

Η εταιρεία καθώς και η τράπεζα με διαβεβαίωσαν οτι δεν πρόκειται να πάρουν τα χρήματα από το λογαριασμό, τελικά μετά από τρεις μέρες τα χρήματα τα πήρε η εταιρεία.

Τώρα η εταιρεία λέει ότι δεν τα έχει πάρει αυτή τα χρήματα και φταίει η τράπεζα και η τράπεζα λέει ότι τα πήρε η εταιρεία.

Πώς γίνεται μία συναλλαγή που δεν έχει εγκριθεί να δίνει λεφτά σε μία εταιρεία και η τράπεζα να δίνει τα χρήματα στην εταιρεία Αφού έχει γίνει αίτημα να μη δοθούν.

Αναγνώστης
πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.