Προσλήψεις μονίμων εξπρές στο Δημόσιο – Δείτε τον πίνακα των θέσεων

Προσλήψεις μονίμων εξπρές στο Δημόσιο – Δείτε τον πίνακα των θέσεων

Ολοκληρώνονται αύριο, Τετάρτη 7 Μαρτίου, οι αιτήσεις για τους υποψήφιους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  της προκήρυξης  3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Συνολικά στην κατηγορία ΔΕ, θα γίνουν 2.714 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων. Για τις θέσεις ΠΕ και ΤΕ: 133 θέσεις και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης: 84 θέσεις, η προθεσμία υποβολής λήγει  στις 13 Μαρτίου  2018, ημέρα Τρίτη  και ώρα 14:00.

Για την ομαλή λειτουργία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων  συνίσταται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα  για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση  καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα  στη σύνδεση με αυτό  θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία  ή αδυναμία υποβολής της αίτησης.

Ηλεκτρονική αίτηση

Στην ηλεκτρονική αίτηση μπορούν οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) να δηλώσουν έως 120 προτιμήσεις.

Σε περίπτωση  που υποψήφιος των κατηγοριών  ΔΕ, ΥΕ,  επιθυμεί να δηλώσει πάνω από 120 προτιμήσεις (κωδικοί θέσεων), επιλέγει το αρχείο Preferences. Pdf, το οποίο  είναι διαθέσιμο και στην ηλεκτρονική  αίτηση.

Σε κάθε επιδιωκόμενη θέση είναι υποχρεωτική  η συμπλήρωση  των μοριοδοτούμενων κριτηρίων  ( ανάλογα με την κατηγορία ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) ο αριθμός  μηνών εμπειρίας ειδικής και συνολικής , εντοπιότητα, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι, δεύτερος τίτλος σπουδών προκειμένου  οι υποψήφιοι να μοριοδοτηθούν  για τα κριτήρια αυτά.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

πηγη newsbomb.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.