ΟΛΟΙ του Έδιναν μόλις 5% Πιθανότητες να επιβιώσει!! 12 χρόνια Μετά οι γιατροί ΣΚΙΖΟΥΝ τα πτυχία τους

ΟΛΟΙ του Έδιναν μόλις 5% Πιθανότητες να επιβιώσει!! 12 χρόνια Μετά οι γιατροί ΣΚΙΖΟΥΝ τα πτυχία τους

Κανείς δεν το περίμενε αυτό- Φωτό & Video…

Τι αναπάντεχο συνέβη τελικά 12 χρόνια Μετά?

Η εγκυμοσύνη είναι μια συναρπαστική περίοδος για τη μητέρα, αν και μπορεί επίσης να γίνει αρκετά αγχωτική ανάλογα με την υγεία της μητέρας και του μωρού.

Στην εκπομπή της Oprah το 2004, μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή για μια μητέρα που ονομαζόταν Tammy, που έπασχε από ερυθηματώδη λύκο.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασής της, η Tammy είχε βιώσει μια αποβολή στο παρελθόν και οι γιατροί ήταν ανήσυχοι για την υγεία της κόρης της.

Μετά από έναν υπερηχογράφημα στις 15 εβδομάδες, οι γιατροί είδαν ότι το μωρό δεν αναπτυσσόταν με κανονικό ρυθμό. Σε εκείνο το σημείο, η Tammy αντιμετώπισε μια δύσκολη επιλογή: να γεννήσει το μωρό αμέσως ή να προσπαθήσει να κυοφορήσει το μωρό μέχρι τις 27 εβδομάδες και να γεννήσει τότε.

Οι πιθανότητες επιβίωσης για τη δεύτερη επιλογή ήταν κάτω από 5%, αν και ήταν καλύτερες από τις μηδενικές πιθανότητες της πρώτης επιλογής. Φυσικά, η Tammy επέλεξε τη δεύτερη επιλογή.

Επειδή το παιδί ήταν σε τόσο δύσκολη κατάσταση, ακόμα και η κυοφορία μέχρι τις 27 εβδομάδες αποδεικνυόταν επικίνδυνη πρόκληση. Ως αποτέλεσμα, οι γιατροί επέμειναν να ελέγχουν την Tammy και το μωρό κάθε δεύτερη μέρα

«Θυμάμαι κάθε μέρα που καθόμουν στο αυτοκίνητο πριν μπούμε στην κλινική,» αναφέρει η Tammy. «Έπαιρνα μια μεγάλη βαθιά ανάσα και προετοιμαζόμασταν ότι δεν θα υπάρξει κτύπος της καρδιάς σήμερα.»

Καθημερινά οι υπέρηχοι έδειχνα σταθερό καρδιακό παλμό. Η Tammy έφτασε μέχρι τον στόχο των 27 εβδομάδων, κατά τον οποίο οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή. Ευτυχώς, η Tammy και η μικρή Zoe ήταν και οι δύο καλά, ακόμα κι αν η Zoe γεννήθηκε ζυγίζοντας μονάχα 308 γραμμάτια. Παρόλο που η Zoe γεννήθηκε με ασφάλεια, οι γιατροί δεν ήταν ακόμα αισιόδοξοι για την ανάπτυξή της εκτός μήτρας, καθώς ήταν κατά πολλές εβδομάδες πρόωρη.

Η Oprah έψαξε για τη μητέρα και την κόρη 12 χρόνια αργότερα και τις προσκάλεσε στην εκπομπή της. Η Zoe ήταν πλέον ένα υγιές και δραστήριο 12χρονο κορίτσι. Η ιστορία της Zoe, αποδεικνύει ότι οι στατιστικές πιθανότητες δεν μπορούν να προβλέψουν τα πάντα και μπορούν να ανατραπούν και ότι το ανθρώπινο πνεύμα είναι πολύ δυνατό, ειδικά με τη δύναμη της μητρικής αγάπης.

Δείτε πως έχει γίνει η Zoe 12 χρόνια μετά την γέννησή της:

πηγή: pagelife.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.