Μητέρα πήγε στο Νοσοκομείο για να Γεννήσει Τρίδυμα. Μόλις όμως ο Γιατρός κοίταξε προσεκτικά τα Πρόσωπα των Μωρών, Πάγωσε

Μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία, είχε μια πολύ περίπλοκη ζωή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Becki-Jo Allen, η μητέρα ενός αξιολάτρευτου κοριτσιού με το όνομα Indiana, άρχισε να αισθάνεται ναυτία.

Δεδομένου ότι είχε ήδη περάσει μια εγκυμοσύνη, η Becki-Jo υποψιάστηκε ότι ένα ακόμη μωρό μπορεί να είναι η αιτία. Δεν είχε ιδέα ότι το σώμα της προετοιμαζόταν …


Μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία, είχε μια πολύ περίπλοκη ζωή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Becki-Jo Allen, η μητέρα ενός αξιολάτρευτου κοριτσιού με το όνομα Indiana, άρχισε να αισθάνεται ναυτία.

Δεδομένου ότι είχε ήδη περάσει μια εγκυμοσύνη, η Becki-Jo υποψιάστηκε ότι ένα ακόμη μωρό μπορεί να είναι η αιτία. Δεν είχε ιδέα ότι το σώμα της προετοιμαζόταν γι’ αυτό …

Η Becki-Jo μίλησε για το πώς συνειδητοποίησε για πρώτη φορά αυτό που περίμενε. Είπε:

«Ήμουν πολύ άρρωστη και είχα έναν πραγματικά κακό πονοκέφαλο, γι’ αυτό και πήγα εγκαίρως για υπέρηχο. Εκεί, έμαθα ότι περίμενα τρίδυμα.

Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου! Δεν έχουμε καθόλου τρίδυμα στην οικογένεια, οπότε έμεινα εντελώς σοκαρισμένη».

«Όταν γεννήθηκαν ο Rocco ήταν 1,502 κιλά, ο Roman ήταν 1,531 κιλά και ο Rohan ήταν 1,644 κιλά».

Τα τρίδυμα μεταφέρθηκαν αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (NICU) όπου και έλαβαν φροντίδα για τρεις μακρές εβδομάδες πριν τους δοθεί η άδεια να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Μετά την απομάκρυνση των αναπνευστικών σωλήνων και όλων των καλωδιώσεων, η Becki-Jo μπόρεσε να παρατηρήσει καλύτερα τα μωρά της. Τότε, συνειδητοποίησε ότι ήταν ολόιδια!

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι πιθανότητες να γεννηθούν πανομοιότυπα τρίδυμα κυμαίνονται από μια στις 60.000 έως μια στα 200 εκατομμύρια.

Η Becki-Jo λίγο αργότερα, πήρε δείγματα από τα DNA των αγοριών της και τα έστειλε σε ένα εργαστήριο για να επιβεβαιώσει τις υποψίες της. Τα αποτελέσματα την επιβεβαίωσαν! Ήταν μητέρα πανομοιότυπων τριδύμων!

Η Becki-Jo δήλωσε ότι καθώς τα αγόρια της μεγάλωναν, φαίνονταν όλο και πιο όμοια. Είπε: «Συνεχώς οι άνθρωποι μας σταματούν στο δρόμο για να μας ρωτήσουν αν είναι πανομοιότυπα».

«Δεν τους μπερδεύω – μόνο όταν κοιμούνται μου φαίνονται ίδιοι. Όλοι έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες».

«Ο Rohan είναι βροντόφωνος, πάντα φωνάζει. Ο Rocco είναι συνήθως χαλαρός, αλλά μπορεί και εκείνος να αγριέψει, ενώ ο Roman συνήθως παραπονείται ότι δεν θέλει να μοιραστεί τα παιχνίδια του. Η Indiana τους αγαπάει, δεν είναι καθόλου ζηλιάρα!»

Ακόμα και αν τα πράγματα είναι δύσκολα για την οικογένεια Allen, τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε γίνει διαφορετικά!

Πηγη: spirtonews.com

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.