Διαζύγιο Νίνο – Χρυσής Βαρδινογιάννη: Τι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν μετά από 4 χρόνια γάμου…
και την απόκτηση δύο παιδιών ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, σύμφωνα  με δημοσίευμα περιοδικού.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει με τον ίδιο αθόρυβο και διακριτικό τρόπο που γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού είναι άριστη και τα δυο υπέροχα παιδιά που απέκτησαν μαζί θα τους ενώνουν για πάντα και πάντα θα είναι η προτεραιότητά τους!

Ωστόσο την ώρα που οι κακές γλώσσες αναρωτιούνται τι θα γίνει με την κοινή τους περιουσία το ciao δημοσιεύει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο!

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο «κωδικοποιούνται» οι συζυγικές τους σχέσεις και το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσουν τις υποχρεώσεις τους κάθε δέκα ή είκοσι χρόνια.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο προβλέπει περιουσιακή αυτοτέλεια των συζύγων και 50% συμμετοχή στα αποκτήματα. Κάθε σύζυγος διατηρεί την ατομική του περιουσία, ανεξάρτητα από τον τρόπο κτήσης της.

Η κοινή περιουσία που θα αποκτήσουν θα χωρίζεται σε ίσα μερίδια, ενώ ο κάθε σύζυγος θα μπορεί να διαθέσει το μερίδιό του χωρίς τη διάθεση του αντίστοιχου μεριδίου του άλλου συζύγου.

Δικαιούχοι της κινητής και ακίνητης περιουσίας θα είναι αποκλειστικά και μόνο τα παιδιά τους.
Πηγή

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.