Ας βοήθησουμε όλοι μαζί τόν Κώστα!!

1697

 

Βοήθησέ μας!

Οι άνθρωποι βοηθούν τους ανθρώπους. Βοηθήστε τους φίλους φίλων. Βοηθάμε Κώστας Αργυράκης!

Αυτή η σελίδα είναι μια έκκληση για δωρεές για το φίλο μας Κώστα Αργυράκης από Αρχάγγελος / Ρόδο.

Ο Κώστας είχε το περασμένο καλοκαίρι στη Ρόδο ένα σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα. Είναι από τότε με ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι στο κεντρικό νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

1696

Οι γονείς του Κώστα, Έλενα και Georges Αργυράκης είναι από τον Ιούλιο του 2014 Κώστα και αναλάβουν τη φροντίδα του 24 ώρες την ημέρα!

Η μακρά παραμονή στο νοσοκομείο, η οικογένεια Αργυράκης οικονομικά επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό. Η εξοικονόμηση εξαντληθεί, έτσι ώστε να μπορεί σύντομα να μην είναι πλέον σε θέση να παρέχει το γιο της στην τρέχουσα κατάσταση.

Η οικογένεια Αργυράκης χρειάζεται τώρα / την υποστήριξή σας μας!

Γι ‘αυτό σας ζητάμε να βοηθήσει με τη δωρεά σας, έτσι ώστε ο Κώστας μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια! Ένα μικρό ποσό χρημάτων για τα ναρκωτικά, τη θεραπεία και καθημερινή φροντίδα για να κάνουν την καθημερινή ζωή πιο υποφερτή.

Ο δρόμος προς την ανάκαμψη είναι δυστυχώς ακόμα πολύ μακριά!

Βοήθησέ μας!

Άνθρωποι Βοηθώντας τους ανθρώπους!

Να είστε μαζί μας. Υποστήριξη και βοήθεια!

1698

1700

Για τον Κώστα!

Όλες οι δωρεές πηγαίνουν κατευθείαν στο λογαριασμό του Πατέρα Γεώργιο και αποφασίζει έτσι ο Γιώργος και μόνο με την έννοια του Κώστα.

δωρεές

Δέκτης: Γιώργος Αργυράκης

BIC: PIRBGRAA

ΙΒΑΝ: GR54 0171 4050 0064 0501 0010 839

Κωδικός πρόσβασης / Κωδικός: Κώστα

Αυτό έρανο δημιουργήθηκε από κοινού από πολλούς φίλους του Κώστα.

Φίλοι βοηθήσει τους φίλους? Έτσι, εδώ σε αυτή τη σελίδα!

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της site!

Richard, Louis, Emma, Yvonne, Jan, Matze , Ανέτ, Zoé, Viviane από το Βερολίνο, Stoeger οικογένεια, Λίζα και Χριστιανικό, καθώς και ο Άλεξ και η Brigitte από το Λιντς, ο Σταύρος από το Rüsselsheim.

1701

Τις Καλύτερες Ευχές

Klaus-Dieter Greif

Contact: [email protected]

πηγη help-kosta.tumblr.com

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.