Μεγάλο σούσουρο τις τελευταίες ώρες, μετά τις φωτό που κυκλοφόρησαν…
με την Τζένη Μπαλατσινού, σε κοινές διακοπές στην Πάτμο, με τον εκπρόσωπο
Τύπου της Νέας Δημοκρατίας 7 πρώην υπουργό, Βασίλη Κικίλια. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )
Μόλις λίγες ώρες, μετά την είδηση των κοινών διακοπών της Μπαλατσινού-Κικίλια, ο Κωστόπουλος κάνει μια ανάρτηση κόλαφος.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ως γνωστόν περνάει ένα ήρεμο και οικογενειακό καλοκαίρι.
Παρέα με τον γιο του απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα σε γνωστές παραλίες!
Λοιπόν, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πετώντας μια «μικρή» σποντούλα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, για τις γυναίκες.
Όπως θα δείτε στη φωτό που ακολουθεί, έγραψε σαν λεζάντα: «είδαμε και αποειδαμε με τις γυναίκες…και μείναμε μόνο άντρες»
πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.