5.000 ευρώ για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στην σύλληψή τους! (PHOTO)

 

Αυτή η εικόνα απεικονίζει τέσσερις από πέντε άνδρες που σκότωσαν ένα δελφίνι και οι οποίοι παρουσιάζουν το «κατόρθωμά» τους και το άψυχο ζώο σαν τρόπαιο.
 
Η Sea Shepherd (http://www.seashepherd.org/) πληρώνει 5.000 ευρώ για κάθε πληροφορία που οδηγεί στον προσδιορισμό, σύλληψη και καταδίκη του τωνδολοφόνων.
 
Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sea Shepherd έχει στο παρελθόν αποδώσει. Βρέθηκαν και τιμωρήθηκαν δολοφόνοι δελφινιών και ζώων γενικότερα στη Νέα Ζηλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Το περιστατικό θεωρείται ότι έχει λάβει χώρα το 2014,ενδεχομένως στην Ιταλία και σίγουρα κάπου στη Μεσόγειο.
10403500_809159182489140_8921060032298734609_n
Ξέρει κάποιος αυτά τα άτομα ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το περιστατικό? Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο ή τα πρόσωπα της δολοφονίας δελφινιών θα πρέπει να το αναφέρει αμέσως στις αρχές.

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.