5 ΚΡΥΜΜΕΝΑ κόλπα για το Facebook που ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις! !

 

Επιμέλεια: Άκης Αδαμόπουλος

Εσύ πόσο expert είσαι στο πιο δημοφιλές site δικτύωσης;

Υπάρχουν ορισμένα κόλπα, που πρέπει να μάθεις και δεν γνωρίζουν πολλοί!

Δες 5 τέτοια στο athensmagazine.gr

 

Διαβάστε το πρώτο μήνυμα που στείλατε ποτέ σε φίλο!

Μπαίνοντας στο Facebook από τον υπολογιστή σας, κάντε paste το link https://m.facebook.com/messages/. Επιλέγοντας το chat με έναν φίλο σας θα δείτε την επιλογή See Older Messages… για τα παλιότερα μηνύματα. Κάντε δεξί κλικ και ανοίξτε σε διπλανή καρτέλα.

Στη νέα καρτέλα θα δείτε ένα μεγάλο URL, με πολλούς αριθμούς. Βρείτε το σημείο που θα γράφει &start=7. Το 7 είναι ο αριθμός μηνυμάτων που εμφανίζονται από τα νέα στα παλιότερα.

Για να βρείτε το πρώτο σας μήνυμα λοιπόν ανοίξτε τα μηνύματα κανονικάhttps://www.facebook.com/messages/! Εκεί όταν μπείτε στο μήνυμα που θέλετε και ανέβαιτε προς τα πάνω θα δείτε ένα μήνυμα Load Older Messages (51583). Αυτός είναι ο αριθμός, που πρέπει να αντικαταστήσετε με το 7 για να βρείτε το πρώτο σας μήνυμα!

 

 

Απενεργοποιήστε το “Διαβάστηκε”

Προσπαθείτε να αγνοήσετε κάποιον και δεν μπορείτε; Η σημείωση “Seen” ή “Διαβάστηκε” είναι αυτή που χαλάει τα πάντα.

Για όσους χρησιμοποιούν Chrome, υπάρχει η εφαρμογή Facebook Unseen App.Εναλλακτικά το Crossrider’s Chat Undetected, που λειτουργεί και στους υπόλοιπους browsers!

 

Αφαιρέστε το “Last active”/”Ενεργός πριν” στο Facebook Messenger

Άλλος ένας τρόπος να αποφύγεις ενοχλητικούς. Ο μόνος τρόπος είναι να διαγράψεις από το κινητό σου το messenger και να χρησιμοποιείς αποκλειστικά το Facebook από browser ή υπολογιστή.

 

 

 

Αυξήστε την ιδιοτικότητα για τις φωτογραφίες

Τι μπορεί να δει ο κόσμος στο προφίλ σου; Αυτό μπορείτε να το εξακριβώσετε και να ελέγξετε επιλέγοντας το “Δείτε ως” ή View As… Εκεί θα μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα ονόματα για να μην βλέπουν πράγματα. Κάντε τις ανάλογες ρυθμίσεις για να μπορείτε να επιβεβαιώσετε τι θέλετε να φάνε και τι όχι!

 

Βρείτε τα κρυμμένα Inbox!

Εύκολο και γρήγορο κόλπο! Τα μηνύματα που λαμβάνετε από άτομα, που δεν είστε φίλοι στο Facebook, δεν εμφανίζονται στο Facebook. Πάνε σε έναν ξεχωριστό φάκελο, που οι περισσότεροι πιστεύουν πως μπαίνουν οι ανεπιθύμητες προσκλήσεις για events! Πηγαίνετε στα μηνύματα και πάνω αριστερά θα δείτε την επιλογή Other (99+)/Άλλα (99+), στα οποία θα ανακαλύψετε όσα δεν…διαβάσατε ποτέ!

πηγη athensmagazine.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.