Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

 

Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Στα 15 του, ο Zach Zeiler ήταν έναν συνηθισμένος έφηβος. Εκεί όμως που νόμιζε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του θα ήταν ή δεύτερη χρονιά στο λύκειο, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για κάτι που θα σόκαρε οποιονδήποτε άνθρωπο: διαγνώστηκε με καρκίνο. Λέμφωμα του Hodgkin για την ακρίβεια.

Ο νεαρός χρειάστηκε να κάνει και χημειοθεραπεία αλλά και ακτινοθεραπεία για να επιζήσει της νόσου. “Την πρώτη νύχτα της χημειοθεραπείας κατάλαβα τι πολυτέλεια είναι να έχεις την υγεία σου.” έγραψε στο blog του.

Οι θεραπείες ταλαιπώρησαν τον Zach. Το βάρος του μειώθηκε από τα 68 κιλά στα 48.

Μετά από τη κάθε θεραπεία, ξεσπούσε στη γυμναστική. Αυτή τον ηρεμούσε.

782895e9 cee8 4a8d 9044 7516135bedef.quality lighter.inline yes Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Καθώς καλυτέρευε η υγεία του, εκείνος γινόταν όλο και πιο δυνατός και γυμνασμένος. Μπορούσε να δει τη διαφορά στο σώμα του και αυτό τον έκανε να νιώθει πως αναγεννάται.

3c43967f bc28 4c62 83b1 59e157da2022.quality lighter.inline yes Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Εν τέλει νίκησε τον καρκίνο. Όπως βλέπετε όμως, η μεταμόρφωση του συνεχίστηκε.Τώρα πια, θέλει να εμπνεύσει και τους συνανθρώπους του.

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα του: “Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, πιστεύω ότι σου δίνονται ευκαιρίες να το πετύχεις καθημερινά. Αυτές οι ευκαιρίες παρουσιάζονται στις χιλιάδες των αποφάσεων που παίρνουμε μέσα στην ημέρα. Το ποιος και τι θα γίνουμε, είναι αποτέλεσμα των πράξεών μας.

Μερικές φορές εμφανίζονται εμπόδια στην ζωή μας που θέλουν να μας βγάλουν εκτός πορείας. Μας δίνεται τότε η ευκαιρία να πάρουμε την απόφαση είτε να διαλύσουμε τα εμπόδια, είτε να διαλυθούμε εμείς.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει μόνο τη θέληση και την αποφασιστικότητα αλλά και τη καρδιά να σταθεί όρθιος και να παλέψει για τα όνειρα του, στο τέλος θα καταφέρει να τα επιτύχει και να γίνει εκείνος που ονειρεύεται να είναι. Είναι προσωπικό μου όνειρο να βοηθάω με την εμπειρία μου όσους το επιθυμούν σε ότι άφορα την γυμναστική. Αυτό είναι κάτι που συνεχίζει να μου αλλάζει την ζωή…”

διαφορετικό

 

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.