ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ?? ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ , Η ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΝΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ??

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ?? ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ , Η ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΝΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ?? ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η <<Τῆς Συνόδου τῆς πρώτης ἀνεδείχθης ὑπέρμαχος, καὶ θαυματουργὸς θεοφόρε, Σπυρίδων Πατὴρ ἡμῶν· διὸ νεκρᾷ σὺ ἐν τάφῳ προσφωνεῖς, καὶ ὄφιν εἰς χρυσοῦν μετέβαλες· καὶ ἐν τῷ μέλπειν τὰς ἁγίας σου εὐχάς, Ἀγγέλους ἔσχες συλλειτουργούντάς σοι Ἱερώτατε. Δόξα τῷ σὲ δοξάσαντι Χριστῷ· δόξα τῷ σὲ στεφανώσαντι· δόξα τῷ ἐνεργούντι διὰ σοῦ, πᾶσιν ἰάματα.>>?? ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΛΗ <<Τῆς Συνόδου τῆς πρώτης ἀνεδείχθης ὑπέρμαχος,… >>Η ΔΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΨΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΥΚΤΑ , ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΥΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΑΡΙ , ΠΡΟΕΤΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ , ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΗΛΙΟΥΓΕΝΑ?? SANTA KLAOUS[-OYGENA?? ΕΥΡΟΠΑΙΚΟΥΓΕΝΑ??
ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ , ΟΙ <<ΑΓΙΟΙ>>ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ , ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝΤΕΣ <<ΘΕΟΛΟΓΟΙ>> ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !! ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ !!ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ !!ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ !! ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ <<ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ>>!! ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΗΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ , ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ,<<ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ>> ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ :: ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ , ΦΩΤΙΟΣ , ΚΟΣΜΑΣ, ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ , ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ!!!!!

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.