Συκλονιστικες “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΤΡΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ”

Πόλεμος δέν θά ξαναγίνει  μέ τόν τρόπο πού μέχρι τώρα ξέρουμε… Χωρίς πόλεμο θά πεθάνετε όλοι. Θά πέσουν πολλά θύματα. Ολοι οί νεκροί, θά ξαπλώσετε επάνω στήν γή….Θά σάς πώ καί κάτι άλλο,  Αποβραδίς, όλα θά είναι όρθια καί καλά  πάνω στήν γή, καί όταν θά  σηκωθείτε τό άλλο πρωϊ, όλα θά μπούν, θά ταφούν μέσα στήν γή. Χωρίς πόλεμο”

 Η ΑΟΜΑΤΗ  ΑΓΙΑ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ KATA ΤΟΥ ΙΡΑΝ …
Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 
 ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11/9/2012 ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ:

 

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ
 “Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Times, το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτεθεί κατά του Ιράν μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού παλμού, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την παράλυση του δικτύου μεταφορών και τηλεπικονωνιών. 
Η ιστοσελίδα lemonade.fr αναφέρει ότι o αμερικανός ειδικός για ζητήματα άμυνας, Bill Gertz εξέφρασε στο συντηρητικό site «The Washington Free Beacon» τις ανησυχίες του για «την εκκίνηση μίας πυρηνικής επίθεσης από το Ισραήλ σε μεγάλο ύψος η οποία θα εξουδετερώσει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του Ιράν.».
Ο αμερικανός συγγραφέας, Joe Tuzara, έγραψε στην εφημερίδα Israel National News ότι η γρήγορη ανάπτυξή πυρηνικών όπλων από το Ιράν θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια προληπτική ηλεκτρομαγνητική επίθεση του Ισραήλ. «Η έκρηξη δεν θα προκαλούσε ακτινοβολία στο έδαφος, αλλά η προμήθεια τροφής θα εξαφανιζόταν και οι τηλεπικοινωνίες θα ήταν αδύνατες, αυτό θα προκαλούσε μια οικονομική κατάρρευση.», γράφει χαρακτηριστικά.
Ο Uzi Rubin που συνεργάζεται για τη δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας για το Ισραήλ τονίζει, ότι η χρήση πυρηνικών όπλων δεν συζητείται και ότι μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση μπορεί να προκληθεί και από το έδαφος.” 

 

Η ΑΓΙΑ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ :

1192
«Οταν πεθάνω λίγοι θά έρχονται στόν τάφο μου. Αλλά μετά από χρόνια ό κόσμος θά μέ γνωρίσει, καί άνθρωποι ταλαιπωρημένοι από τίς θλίψεις θά μέ παρακαλάνε νά προσεύχομαι γι΄ αυτούς… Ολους θά τούς ακούω, καί όλους θά τούς βοηθώ…
Δέν θά ξαναγίνει σύντομα πόλεμος. Θά ξαπλώσουμε έτσι, καί θά σηκωθούμε «αλλιώς,,θά γυρίσουμε στό ξύλινο, ξύλινο αλέτρι, μέ αυτό θά δουλεύουμε τότε
Άσε τά τρακτέρ…  Θά δουλεύει τότε τό αλέτρι τό ξύλινο, καί ή ζωή θά είναι καλή. Ομως, ακόμη δέν φτάσαμε μέχρι αυτούς τούς καιρούς. Εσύ όμως, δέν θά πεθάνεις μέχρι τότε, καί θά τά δείς όλα αυτά…
Πώς σας λυπάμαι, όσους ως τους έσχατους καιρούς πού θα ζήσετε. Η ζωή θα γίνεται όλο χειρότερη …»
Η ΑΓΙΑ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ:

Τελικά θα έλθει καιρός πού θα βάλουν  μπροστά σας τον ΣΤΑΥΡΟ και το ΨΩΜΙ και θα σας πούν «Διαλέξετε! »
Τον σταυρό να διαλέξετε και να προσεύχεστε …  
«Ε, θα κάνουμε προσευχή, θα πλάσουμε βώλους λίγο χωματάκι, θα προσευχηθούμε στον Θεό, θα φάμε και θα χορτάσουμε! » αποκρινόταν προφητικά η Αγία Ματρώνα, ενώ αλλού έλεγε: 
“Θά πάρετε χώμα, θα κάνετε κουλουράκια, θα τα σταυρώνετε, και θα είναι σαν ψωμί !” 

+++

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.