Σιάτιστα: Θερμή παράκληση για βοήθεια σε 3μελή οικογένεια, που καταστράφηκε από πυρκαγιά! ! !

 

Πριν λίγες ημέρες, κάηκε το εσωτερικό του ενοικιαζόμενου σπιτιού μιας οικογένειας συμπολιτών μας. Δυστυχώς το ζευγάρι είναι οικονομικά αδύναμο και η νέα δοκιμασία που τους έτυχε, υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνάμεις τους.

Απευθύνθηκαν στο Δήμο Βοΐου και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Απευθύνθηκαν επίσης στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης καθώς και στον Ιερέα της Ενορίας τους, τον π. Βασίλειο Βασιλείου, παρακαλώντας τον θερμά, να ενημερώσει τους ενορίτες και συμπολίτες για το συμβάν, ώστε όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν, να έλθουν αρωγοί, συμβάλλοντες είτε στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, είτε με οικονομική ενίσχυση.
Χρειάζονται άμεσα ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, σοβατζή, ελαιοχρωματιστή, μαραγκό καθώς και ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κουζίνα, έπιπλα, ρουχισμός κλπ.
Το ταμείο Δωρεών και το Φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας του Αγίου Νικολάου, ανταποκρινόμενα άμεσα ήδη έχουν προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τις πρώτες ανάγκες της οικογένειας καθώς και ρουχισμό.
Επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. κ. Παύλος τους ενίσχυσε οικονομικώς και τους υποσχέθηκε περαιτέρω βοήθεια.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν την εργασία τους, να επικοινωνήσουν με τον π. Βασίλειο Βασιλείου στο τηλέφωνο 2465021472.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν αυτήν την οικογένεια, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό:

877 – 002101 – 022580 του υποκαταστήματος
της τράπεζας ALPHA BANK στη Σιάτιστα.

που ανήκει στην Εκκλησιαστική Επιτροπή της ενορίας του Αγίου Νικολάου ή να τα δώσουν στα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και του Φιλοπτώχου Ταμείου.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

 

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.