ΠΡΟΣΟΧΗ – Εάν έχετε κατεβάσει αυτές τις εφαρμογές!!! Σβήστε τες…

 

 

Κρούει τον κούδουνα του κινδύνου η εταιρία υπηρεσιών ασφαλείας Avast για τρεις εφαρμογές για android με malware.
Το παιχνίδι «Durak» από το Google Play αλλά και οι εφαρμογές «IQ test» από τον developer Shapp και η εφαρμογή «Russian History» από τον developer Prometei, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, περιέχουν κώδικα ο οποίος μπορεί να επιτρέψει στο τηλέφωνο ή το τάμπλετ σας να σας μεταφέρει σε παράνομα site εφαρμογών ή να στείλει sms υψηλού κόστους.
Η Google έχει ήδη προβεί στην αφαίρεση των συγκεκριμένων εφαρμογών από το GooglePlay, άλλα αν τις έχετε στην συσκευή σας θα πρέπει να τις διαγράψετε χειροκίνητα.

Δεν είναι περίεργο να ανακαλύπτονται επικύνδινες εφαρμογές για android αλλά αυτό όμως που δεν συμβαίνει συχνά είναι οι επικύνδινες αυτές εφαρμογές να εμπεριέχονται στο επίσημο site GooglePlay.

 

πηγη http://pestomou.info/

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.