Πρέπει να το δεις!!! Πως αντιδράει ένα μωρό μέσα στην μήτρα όταν καπνίζεις….. !!!

 

Ένας Βρετανός Γιατρός αποφάσισε να δείξει πως αντιδράει το έμβρυο μέσα στην μήτρα όταν καπνίζεις.

Δεν είναι μυστικό ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης όσες συνεχίζουν να καπνίζουν διατρέχουν πολλούς κινδύνους που προσδιορίζονται από τους γιατρούς : αυξημένος κίνδυνος αποβολής, αυξημένη συχνότητα πρόωρου τοκετού, χαμηλό βάρος κατά τη γέννηση και καθυστερήσει της ανάπτυξης, επιπλοκές κατά τη γέννηση ή και μείωση στην ανοσολογική άμυνα.

Για να ενθαρρύνει τις έγκυες γυναίκες να σταματήσουν το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο Δρ Nadja Reissland στο βνοσοκομείο James Cook University (Ηνωμένο Βασίλειο) κατέγραψε τις αντιδράσεις ενός εμβρύου από μητέρες που καπνίζουν και από μη καπνίζοντες.  Για τον σκοπό αυτό χρειάστηκε 20 περιπτώσεις εγκύων γυναικών , τέσσερις εκ των οποίων ανέφεραν ότι κάπνιζαν κατά μέσο όρο 14 τσιγάρα την ημέρα. Για να γίνει αυτό πραγματοποίησε 4D υπερηχογράφημα στην 24η, 28η, 32η και 36η εβδομάδα σε κάθε μάθημα.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Η πάνω σειρά της φωτογραφίες δείχνει την μητέρα που καπνίζει ενώ η κάτω σειρά δείχνει την γυναίκα που δεν καπνίζει. 

Τα έμβρυα των γυναικών που καπνίζουν κάνουν κάποιες κινήσεις για να καλύψουν το πρόσωπο τους και το στόμα τους. 

Αυτό είναι το έμβρυο και η διαφορά με την μαμά που δεν καπνίζει…. 

 

Πηγη http://apisteuta.com/ζ

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.