Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα ΕΞΩ από το ευρώ – Δείτε τι δηλώνουν…[photos]

 

«Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ» πιστεύουν περισσότεροι από τους μισούς… Γερμανούς, σύμφωνα με τα στοιχεία νέας δημοσκόπησης για το γερμανικό κανάλι ZDF.

Στη δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα του καναλιού, το 52% των Γερμανών πιστεύουν ότι η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ, ενώ το 40% τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο κοινό νόμισμα.

Μόλις, το 8% των Γερμανών πολιτών δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί επί του θέματος.


Σε δημοσκόπηση που είχε γίνει τον Φεβρουάριο, το 52% είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, το 41% ήταν κατά, ενώ ένα 7% είχε απαντήσει «δεν γνωρίζω».

Στην ερώτηση αν η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις, το 80% των Γερμανών απαντά «όχι»,το 14% απαντά «ναι» και το 4% απαντά «δεν γνωρίζω».

Στην ερώτηση αν η ελληνική κυβέρνηση «συμπεριφέρεται με σοβαρότητα», το 80% των Γερμανών απαντά «όχι»,το 11% απαντά «ναι» και «δεν γνωρίζω» απαντά το 9%.

Στο ερώτημα αν μία χρεοκοπία της Ελλάδας βλάψει οικονομικά τη Γερμανία, το 29% των Γερμανών απαντούν «πολύ», το 47% «όχι πολύ», μόλις το 3% «πάρα πολύ», ενώ το 11% απαντά «καθόλου».
πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.