Μοιάζει με ένα μεγάλο ξύλινο κουτί! Θα σας πέσει το σαγόνι όταν δείτε σε τι μετατρέπεται!

 

Αυτή είναι μια πραγματικά δροσερή εξέλιξη όσον αφορά την εξοικονόμηση χώρου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας καθώς και στον χώρο εργασίας σας. Τι είναι αυτό όμως ; Πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες για να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτό το μεγάλο ξύλινο κουτί.

Πιστέψτε με μόλις δείτε τι έφτιαξαν θα σας πέσει το σαγόνι!

Πάμε να δούμε τις φωτογραφίες :

Μια μικρή μη κερδοσκοπική εταιρεία χρειαζόταν έναν χώρο γραφείου που θα μπορούσε να ήταν όσο τον δυνατόν πιο ευέλικτος. 

Ο χώρος του γραφείου ήταν άνετος και το προσωπικό δυναμικό μεταβαλλόταν συνεχώς. 

Έτσι η εταιρεία σχεδιασμού «Taylor and Miller» βρήκαν την λύση για να εξοικονομήσουν χώρο. Δημιούργησαν έναν «κινούμενο» χώρο εργασίας που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τους πόσους εργαζόμενους εργάζονται εκείνη την στιγμή στο γραφείο. 

Κάθε χώρος εργασίας προσφέρει πολλούς και μοναδικούς αποθηκευτικούς χώρους που βρίσκονται κρυμμένοι μέσα διάφορα τμήματα.​

Η κατασκευή αυτή περιλαμβάνει κρυμμένα γραφεία και κρυμμένα συρτάρια που μπορούν αναδιπλωθούν ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας. ​

Το κουτί μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να βολεύει από έναν μέχρι 7 άτομα.

Κάθε τμήμα ταιριάζει με το άλλο σαν έναν  μεγάλο πάζλ. 

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.