Μια οικογένεια για μήνες μάζευε ξύλινες παλέτες. Δείτε τι έφτιαξε…..! ! !

Υπάρχουν κάποιες κατασκευές στις οποίες συμμετέχει όλη η οικογένεια. Είναι ομαδικές προσπάθειες που φέρνουν πιο κοντά τα μέλη της οικογένειας, επιτρέποντάς τους να συμβάλουν, ο καθένας με τον δικό τους τρόπο, στην ολοκλήρωση του έργου.

Κάτι παρόμοιο θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια.

Μια οικογένεια αποφάσισε να ξεκινήσει ένα έργο που χρειάζονταν χρόνο για να ολοκληρωθεί (18 μήνες, για την ακρίβεια) και ήταν πολύ φιλόδοξο. Όλοι τους ήξεραν όμως ότι άξιζε το κόπο να το προσπαθήσουν.

Αποφάσισαν αντί να προσλάβουν ειδικούς επαγγελματίες για να αλλάξουν τα ξύλινα πατώματα του σπιτιού τους, να το κάνουν οι ίδιοι!

Το πρώτο δωρεάν υλικό που μπόρεσαν να σκεφτούν ήταν οι ξύλινες παλέτες. Άρχισαν λοιπόν για ένα μεγάλο διάστημα να συγκεντρώνουν ξύλινες παλέτες.

1667

Όταν είχαν πλέον συγκεντρώσει αρκετές, ξεκίνησαν τη διαδικασία!

Για την κατασκευή του δαπέδου του σπιτιού τους, αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί ξύλο καρύδας. Με το καιρό όμως το δάπεδο είχε καταστραφεί.

Το πρώτο βήμα ήταν να αφαιρέσουν όλα τα καρφιά και τις πρόκες από τις ξύλινες παλέτες. Όλα τα μέλη της οικογένειας συμμετείχαν, ακόμη και ο μικρός γιος!

1668

Αφαίρεσαν σχεδόν 9.000 καρφιά από τις παλέτες!

1669

Το επόμενο μέρος της διαδικασίας ήταν η λείανση των ξύλων.

1670

Ήταν μια διαδικασία στην οποία συμμετείχε και ένας οικογενειακός φίλος.

1671

Όταν όλα τα ξύλα τρίφτηκαν και λειάνθηκαν, ήρθε η ώρα για να ξεκινήσει τη συναρμολόγηση του ξύλινου πατώματος. Αυτή η διαδικασία χρειάστηκε πολύ χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί.

1672

 

Ευτυχώς, ο καθένας είχε το ρόλο του. Ακόμη και ο μικρός γιος της οικογένειας!

1673

Μετά από μεγάλη προσπάθεια το καινούργιο ξύλινο δάπεδο ήταν έτοιμο! Πλέον μπορούν να νιώθουν υπερήφανοι για το έργο τους!

1674

1675

1676

πηγη dinfo.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.