ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιεχωβάδες προσηλυτίζουν ανύποπτους Χριστιανούς κάνοντας…προεκλογικό αγώνα!!!

 

Εδώ και αρκετές ημέρες, έχουμε λάβει αρκετές καταγγελίες από αναγνώστες που έπεσαν θύματα προπαγάνδας των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Όπως καταγγέλουν, καλοντυμένοι και νέοι Ιεχωβάδες που συχνάζουν ανάμεσα στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων σε πλατείες, πλησιάζουν τους περαστικούς και τους πιάνουν, αρχικά, συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις.
 
Όταν διαπιστώσουν την γενική απογοήτευση που κυριαρχεί στον λαό για όλα τα κόμματα, τους θέτουν το ερώτημα: «Δεν θα θέλατε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα και να έχουμε έναν παγκόσμιο κυβερνήτη, μια παγκόσμια κυβέρνηση;»!!!
Αποσβολωμένοι οι περισσότεροι, αιφνιδιάζονται και κάποιοι…πέφτουν στην παγίδα! Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που καταλαβαίνουν τι πρεσβεύουν οι κοστουμαρισμένοι κύριοι και τους ξεμπροστιάζουν δημοσίως!
Επισημαίνουμε το γεγονός και εφιστούμε την προσοχή σε όλους: Όπου βλέπετε τέτοιες περιπτώσεις, ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ τους αιρετικούς Χιλιαστές! Μην τους αφήνετε να δηλητηριάζουν τις ψυχές όσων, δυστυχώς, έχουν άγνοια για τα θέματα της Πίστης μας!
 
Επίσης, μπορείτε να καλείτε άμεσα την Αστυνομία, αφού οι ενέργειες των Ιεχωβάδων είναι αντισυνταγματικές, μιας και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ!!!
 
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες μας! Δυστυχώς, η διοικούσα Εκκλησία – με ελάχιστες εξαιρέσεις – αδιαφορεί εγκληματικά εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα ο λαός να παραμένει απροστάτευτος απέναντι στα φαρμακερά φίδια της αίρεσης του Χιλιασμού…!

 

πηγη orthodoxy.blogspot.gr/

 

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.