Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

 

Οι Austin, Connor και Trevor Bartz είναι τρία αδέρφια που ζουν στο New Brighton της Μινεσότα. Κάθε χειμώνα, αγαπούν να φτιάχνουν όμορφες δημιουργίες από χιόνι στην μπροστινή αυλή του σπιτιού τους. Αλλά μη φανταστείτε κάποιον κλασικό χιονάνθρωπο!  Φέτος, τα τρία ακούραστα αδέρφια έφτιαξαν μια τεράστια θαλάσσια χελώνα!

Τα βήματα κατασκευής των πρωτότυπων παγωμένων γλυπτών είναι συγκεκριμένα μα καθόλου εύκολα. Αρχικά, στοιβάζουν σωρούς από χιόνι. Στη συνέχεια, με προσοχή, το μορφοποιούν. Μετά από πολλές ώρες δουλειάς, αρχίζει να φαίνεται το σχήμα που θέλουν να δώσουν. Συνήθως, οι δημιουργίες τους χρειάζονται κάποιες βδομάδες για να ολοκληρωθούν αλλά αξίζουν και τον κόπο και το κρύο!

Η χελώνα που έφτιαξαν φέτος, κόστισε 300 περίπου ώρες από το χρόνο τους κι ένα γερό κρυολόγημα! Αλλά ήρθε να συνεχίσει μια όμορφη οικογενειακή παράδοση. Άραγε τι να σχεδιάζουν για του χρόνου τα ταλαντούχα αδέρφια;;;

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 11 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 6 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 7 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 3 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 5 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 2 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 4 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

diaforetiko.gr : giant snow sculptures bartz brothers 8 Κάθε χρόνο, αυτά τα 3 αδέρφια φτιάχνουν ένα γιγάντιο γλυπτό από χιόνι στην αυλή τους!

πηγη diaforetiko.gr

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.