Σε μια προσπάθεια να ομορφύνουν την καθημερινότητά τους, αλλά και να χαλαρώσουν από τους εξωφρενικούς ρυθμούς της, γυναίκες απ” όλο τον κόσμο μεταμορφώνουν τα υπόστεγά τους σε υπέροχα καταφύγια.
Σίγουρα έχουμε ακούσει για τα «αντρικά καταφύγια»: πρόκειται για χώρους τουσπιτιού που ανακαινίζονται προκειμένου να λειτουργούν σαν το απόλυτο αντρικό άντρο! Το She Shed είναι το αντίστοιχο για τις γυναίκες.
Ειδικά στην Αμερική, οι γυναίκες έχουν αρχίσει να δημιουργούν τους δικούς τους ιδιωτικούς παραδείσους στην αυλή τους.
Μια γωνιά που χρησίμευε μόνο για την αποθήκευση εργαλείων, πλέον είναι ο ορισμός της χαλάρωσης.
Και το καλύτερο είναι ότι μπορεί να πάρει όποια μορφή εσείς θέλετε και να τοδιακοσμήσετε ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες σας.
Προτιμάτε το πιο θηλυκό, βικτοριανό στυλ;
Ή μήπως το πιο country look;
Ό,τι και να διαλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψετε!
πηγη http://fanpage.gr/
Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.