Ένα μικρό Καβαλιωτάκι, ηλικίας μόλις 4,5 ετών, έχει ανάγκη την βοήθειά μας!

Σύμφωνα με το έγγραφο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το μικρό αγγελούδι διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο πριν από λίγες ημέρες, όντας νοσηλευόμενο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, και πλέον για την θεραπεία του απαιτείται η άμεση μετάβασή του στην Γερμανία.

 

ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!

1004

Δυστυχώς, όμως τα χρήματα για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας (και ενδεχόμενως για την επέμβαση) δεν υπάρχουν, απευθύνεται έκκληση προς όλους όσους μπορούν ώστε να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο ώστε η μικρή Μαρία να μπορέσει να μεταβεί στην Γερμανία για την θεραπεία της..
Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6978219825 ή να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό 00089278997-2 του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Κατάστημα Αλεξανδρούπολης), στο όνομα Γιαπιτζόγλου Κωνσταντίνα. Ο αριθμός IBAN του λογαριασμού είναι ο GR 3109623000000000892789972

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.