ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στην εταιρεία Lidl! Δείτε τι έκανε και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα! !

 

Σε μια εκδήλωση αγάπης… που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανακοινώθηκε το ποσό που πρόσφερε αυτή τη χρονιά στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056. 

Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων η Lidl Hellas προχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε μία δράσηστήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας 5 λεπτά από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση ανέρχεται σε 104.267 ευρώ

diaforetiko.gr : 9615904121835987948 ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στην εταιρεία Lidl! Δείτε τι έκανε και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της Lidl Hellas, κ. Ιάκωβο Ανδρεανίδη, η επιταγή του χρηματικού ποσού στον Πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, παρουσία εκπροσώπων από τα ΜΜΕ, τη Lidl και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Φαίη Σκορδά, ενώ η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου χρωμάτισε τη βραδιά με όμορφες παιδικές φωνές.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι καταξιωμένοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Λευτέρης Λαζάρου, αυτή τη φορά όχι για κάποια μονομαχία, αλλά για έναν κοινό σκοπό: να μαγειρέψουν υγιεινά σνακ μαζί με παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να τους μυήσουν στα μυστικά της κουζίνας τους.

diaforetiko.gr : 9615904117541020652 ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στην εταιρεία Lidl! Δείτε τι έκανε και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα

Η λειτουργία της «Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056» που λειτουργεί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κρίνεται σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Παρέχει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και εφήβους, συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, παρεμβαίνει σε περιπτώσεις που παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, υποδέχεται και διαχειρίζεται αιτήματα φιλοξενίας παιδιών, κινητοποιεί εθελοντές δότες αίματος και αιμοπεταλίων, ενώ παρέχει και πληροφορίες για θέματα παιδικής προστασίας.

Κατά μέσο όρο πραγματοποιούνται περισσότερες από 776 κλήσεις την ημέρα, ενώ το 2014 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 283.369 κλήσεις.

Τα τελευταία δύο έτη η Lidl προσέφερε στον Οργανισμό το ποσό των 184.927 ευρώ για τη στήριξη της πολύπλευρης και σημαντικής του δράσης.

Επιπρόσθετα τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους πρόκειται να διατεθεί στον Οργανισμό ακίνητο της Lidl στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Το Κέντρο αυτό θα λειτουργεί καθημερινά, θα είναι στελεχωμένο με ψυχολόγο, κοινωνική λειτουργό και αποθηκάριο,

θα παρέχει υλική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, και επιπλέον κοινωνική και συμβουλευτική-ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες.

Στόχος της Lidl Hellas είναι να στηρίζει τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται περισσότερο, και γι’ αυτό εκφράζει με κάθε ευκαιρία τη συμπαράσταση και τη στήριξή της στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πηγή

 

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.