Τοποθετεί την σχάρα του φούρνου μέσα στην μπανιέρα. Ο λόγος ; Έξυπνο!!

Αν χρησιμοποιείται την κουζίνα σας κάθε μέρα τότε σίγουρα έχετε καταλάβει ότι βρωμίζει πολύ εύκολα στο εσωτερικό της. Ο καθαρισμός της κουζίνας μας και της σχάρας μας δεν είναι εύκολος και απαιτεί χρόνο για τον καθαρισμό της.

Πολλοί χρησιμοποιούν κάποιο ειδικό καθαριστικό για να καθαρίσουν την κουζίνα τους αλλά χωρίς τέλειο αποτέλεσμα καθώς τα λίπη δεν φεύγουν εξολοκλήρου.  Τα περισσότερα από τα καθαριστικά που έχετε αγοράσει δεν κάνουν τέλεια την δουλειά τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε έναν τρόπο για να καθαρίζουμε την σχάρα της κουζίνας μας. Θα ξεκινήσετε τοποθετώντας μια πετσέτα στο κάτω μέρος της μπανιέρας και στην συνέχεια θα βάλετε την σχάρα από πάνω. Στην συνέχεια γεμίστε την μπανιέρα μέχρι το νερό να περάσει για λίγο την επιφάνεια της σχάρας. Μετά ρίξτε μέσα σε ένα φλιτζάνι-βάζο απορρυπαντικό ρούχων και στην συνέχεια ανακατέψετε το με ζεστό νερό και ρίξτε το μέσα στην μπανιέρα.

Αφήστε το στην μπανιέρα για 6-10 ώρες αν δεν βιάζεστε αλλιώς βγάλτε την την επόμενη ημέρα. Το επόμενο πρωί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεβγάλετε την σχάρα και να την σκουπίσετε. Όλα τα λίπη και η βρωμιά δεν θα έχουν φύγει αλλά ο καθαρισμός της θα γίνει ακόμα πιο εύκολος.

Δείτε το βίντεο :

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.