Μπορεί να φαίνεται με ένα κανονικό ξενοδοχείο. Περιμένετε μέχρι να πάει 23:00!!

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Λούισβιλ, Κεντάκι υπάρχει ένα ξενοδοχείο τα τελευταία 18 χρόνια που ονομάζεται Hyatt Hotel. Βλέποντας το εξωτερικά δεν μπορεί κανείς να δει κάτι το εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα τίποτα το εντυπωσιακό δεν έχει εξωτερικά. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια συμβαίνει κάτι το εξαιρετικά εντυπωσιακό για λίγα λεπτά.

Σε αυτό το ξενοδοχείο μένει η κρατική χορωδία. Μπορεί να μην το κάνει ακόμα φοβερό αυτό το ξενοδοχείο αλλά περιμένετε να μάθετε τις συμβαίνει στην συνέχεια.  Στις 11.00 μμ όλοι οι τραγουδιστές συγκεντρώνονται στο ξενοδοχείο και αρχίζουν να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο.

Δείτε το βίντεο :

πηγη http://apisteuta.com/

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.