Γλιτώστε Χρήματα με αυτήν την Απίστευτα Οικονομική Βρύση!

 

Μια κανονική βρύση σαν αυτές που έχουμε όλοι στο σπίτι μας- μπορεί να ξοδέψει μέχρι και 6 λίτρα νερού σε 30 δευτερόλεπτα. Πώς θα σας φαινόταν μια βρύση που καταναλώνει μόλις 1 λίτρο για την ίδια χρήση;

Αυτή η πολύ όμορφη βρύση που σχεδιάστηκε από τoυς σχεδιαστές Yonggu Do, ονομάζεται 1 limit faucet και σας βοηθάει να καταναλώνετε πολύ λιγότερο νερό από αυτό που είχατε μέχρι σήμερα.

thehomeissue_vrisi

Η βρύση αυτή έχει ένα σύστημα που δεν σας αφήνει να ξοδέψετε περισσότερο νερό από ότι πρέπει – τουλάχιστον για να κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές, όπως είναι το πρωινό πλύσιμο. Με το που την κλείνετε αυτή γεμίζει αυτόματα με 1 λίτρο νερό το οποίο φαίνεται λόγω της διαφάνειάς της. Με το που ανοίξετε τη βρύση αυτό αρχίσει να τρέχει κανονικά (χωρίς να τραβάει από την παροχή άλλο νερό) και σταματάει όταν τελειώσει το 1 λίτρο. Αν θέλετε να κλείσετε τη βρύση σας νωρίτερα μπορείτε να το κάνετε. Εκείνη θα ξαναγεμίσει για να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση. 

Αυτό που μας αρέσει σε αυτή τη βρύση είναι πως μας κάνει να σκεφτούμε ξανά πριν την ανοίξουμε. Και σιγά-σιγά συνειδητοποιούμε πως δεν χρειαζόμαστε περισσότερο από 1 λίτρο νερό για να κάνουμε τα βασικά.

Αν σας αρέσει να ξοδεύετε νερό χωρίς να το σκέφτεστε τότε αυτή η βρύση θα δοκιμάσει την υπομονή σας καθώς θα πρέπει να περιμένετε κάθε φορά μέχρι να γεμίσει ξανά. Με λίγα λόγια θα μάθετε πώς να κάνετε οικονομία στο νερό που ξοδεύετε με αποτέλεσμα να βλέπετε και τον λογαριασμό του νερού σας να πέφτει. 

Και οικολογία και οικονομία!

πηγη http://spirossoulis.com/

Το nea-orthodoxa.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.